Pályázati kiírás konferencia részvétel támogatására

A Magyar Agrárközgazdasági Egyesület (MAKE) Elnöksége pályázatot hirdet tudományos konferencia részvétel támogatására. A pályázati kiírás keretében a MAKE vállalja, hogy a nyertes pályázók részére a rendelkezésre álló keretösszeg erejéig átvállalja a konferencia regisztrációs díjának kifizetését. A támogatás elnyerésének feltételei az alábbiak:

Támogatási feltételek:

  1. Az eseményre vonatkozó konkrét adatok (konferencia címe, dátuma, helyszíne, szervezője, honlapja)
  2. A konferencia rövid bemutatása, elismertségének és relevanciájának alátámasztása
  3. A benyújtott absztrakt vagy teljes anyag beadása
  4. Elfogadott konferencia anyag igazolása
  5. Az igényelt regisztrációs díj összegének megadása

 

A támogatásra csak MAKE tagok pályázhatnak és a konferencia témájának kötődnie kell a MAKE tevékenységéhez. Ugyanazon konferencia cikkel egy fő számára csak egyetlen konferenciára adható támogatás. Nem támogatható az ún. predatory journal-ekhez köthető konferenciákon való részvétel (https://scholarlyoa.com/publishers/). Sikeres pályázat esetén a pályázó megküldi a konferencia anyag végső verzióját, valamint rövid élménybeszámolót készít, melyet a MAKE honlapján is közzéteszünk. A támogatásban részesülő pályázók vállalják továbbá, hogy a konferencia anyagukon feltüntetik a MAKE-t, mint támogatót.

A pályázatokat az Egyesület email címére (info@agrarkozgazdasz.hu) kell eljuttatni egyetlen word vagy pdf fájlban. A pályázatok beadási határideje: 2017.04.30. A pályázatokról a MAKE Elnöksége legkésőbb 2017. május 15-ig dönt.

Letölthető formátumban itt érhető el

Budapest, 2017. március 10.

2017-03-12T16:08:16+00:00