Loading...
Tagság 2017-04-10T08:57:01+00:00

Miért éri meg tagnak lenni?

Szakmai kapcsolatok: Tagjaink az Egyesületen keresztül új kapcsolatokat építhetnek, illetve a meglévőket ápolhatják.

Szakmai események, rendezvények: Tagjainknak lehetőségük van kedvezményesen részt venni az Egyesület különböző rendezvényein.

Szaktudás bővítése: Szakmai rendezvényeinken és továbbképzéseinken tagjaink bővíteni tudják szaktudásukat.

Pályázatok támogatása: Tagjaink pályázhatnak szakmai költségeik fedezésére.

Szakmai hírlevelek: Tagjaink számára az egyesülettel és a szakmai közélettel kapcsolatos aktualitásokról hírlevelet küldünk.

Regisztráció folyamata

A lenti űrlap kitöltésével és elküldésével lehet jelezni a taggá válási szándékot. Az Elnökség visszajelzése után 8 munkanap áll rendelkezésre a tagdíj átutalással történő befizetésére. A befizetést követően jön létre a tagi jogviszony. A számlát minden esetben a regisztrációkor megadott számlázási névre és címre állítjuk ki.

Magánszemélyek teljes árú tagsági díja egy naptári évre 5000 forint, míg nyugdíjasok, illetve hallgatók tagsági díja 2500 forint. Intézményi tagság díja (jogi személyek részére) évi 100.000 forint, ami szintén naptári évre szól.

A tagok jogaira és kötelezettségeire vonatkozóan az Alapszabály rendelkezései az irányadók.

Regisztráció tagnak

Elolvastam és elfogadom az Egyesület Alapszabályát és az Egyesület Adatvédelmi Szabályait. Vállalom, hogy tagi kötelezettségeimnek, különös tekintettel a tagdíj fizetési kötelezettségekre, eleget teszek. Hozzájárulok továbbá a kizárólag elektronikus úton történő kapcsolattartáshoz, illetve nevem, fényképem és munkahelyem feltüntetéséhez az Egyesület honlapjának tagságról szóló részén.